Előfizetői tartalom

Jó a kedved? - Nemsokára sírni fogsz!

Portfolio
Tovább veszik a részvényeket a befektetők, mely bár új történelmi csúcsra segíti a vezető indexeket, több indikátor szélsőséges optimizmust jelez. A VIX és a VStoxx mutatók szerint a válság előtti nyugalom jellemzi a piaci szereplőket. Ha a történelem ismétli önmagát, akkor ennek az optimizmusnak előbb vagy utóbb nagyon csúnya vége lesz.

A hét első kereskedési napján tovább emelkedett az S&P 500 értéke, mely 1955,6 ponton új történelmi csúcsot ütött. A túlvettséget illetve túladottságot jelző RSI-indikátor értéke már hetek óta emelkedik, és hétfőn 73,73 pontig emelkedett a napos charton. Ennél feljebb utoljára tavaly január végén járt az indikátor értéke. RSI indikátor Az RSI indikátor momentum...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés