Előfizetői tartalom

Jó a hangulat - Kapaszkodik az OTP

Portfolio
Az amerikai piacok jó teljesítményének köszönhetően emelkedés kezdődött az európai tőzsdéken. A magyar börzén is a vevők kerültek fölénybe a nyitást követően, ami az optimista nemzetközi hangulaton túl, a hazai fizetőeszköz piacán tapasztalható tegnapi erősödésnek köszönhető elsősorban. A forint erősödése az OTP papírjaira pozitívan hatott, a társaság részvényei közel 1,5 százalékot erősödtek a nyitás után órákban.

10:15 Az OTP jó teljesítményének köszönhetően emelkedik a hazai börze. A hazai bankpapír piacát napok óta az eladók uralták, az árfolyam a 4 900 forintos szintről egészen a 4 550 forintos támaszig gyengült az elmúlt négy kereskedési napban. A forint piacán tapasztalható megnyugvás azonban jótékonyan hatott a részvény árfolyamára a mai kereskedés első óráiban,...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés