Előfizetői tartalom

Jól muzsikált a GE az első negyedévben

Portfolio
Az elemzői várakozásoknál egy centtel magasabb első negyedéves eredményről számolt be a General Electric és a bevételek szintjén is felülteljesítette a társaság a prognózisokat: a várt 34,7 milliárd dollárral szemben 35,2 milliárdos bevétele volt a vállalatnak. A gyorsjelentés főbb pontjai: Az elemzői várakozásokhoz képest kismértékű pozitív meglepetést okozott a GE első negyedéves gyorsjelentése. Az infrastruktúra szegmens bevételei 20%-kal emelkedtek és ezzel rekordot döntöttek. A cég vezérigazgatója szerint a GE jó pozícióban van ahhoz, hogy kétszámjegyű növekedést érjen el 2012-ben mind az ipari tevékenységek terén, mind a pénzügyi üzletágában.

Csökkenő bevételek és nyereség Minden eredményszinten csökkenést könyvelt el a General Electric 2012 első negyedévében az előző év azonos időszakához képest, miután a bevételek csökkentek a vállalatnál. A cég bevétele 8%-kal esett, nettó eredménye pedig 10%-kal került lejjebb, az egy évvel korábbi 3,36 milliárd dollárról 3,03 milliárdra csökkent. Az elemzői várakozásokat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés