Előfizetői tartalom

Jön az Amazon internetes tévéje!

Portfolio
Online televíziós szolgáltatást indítana az amerikai e-kereskedelmi óriás, az Amazon.com. A vállalat már fel is vette a kapcsolatot médiacégekkel, már legalább három nagy média konglomerátumot keresett meg azzal, hogy csatornáikat interneten közvetítené. Nem az Amazon az egyetlen internetes cég, amely ilyenben gondolkodik, a Google és a Sony is tekinget ebbe az irányba.

Médiaipari konglomerátumokat keresett fel az Amazon, ugyanis fontolgatja, hogy fizetős online televíziós szolgáltatást indít. Az online televíziós adások az Amazon Prime Instant Video szolgáltatását bővítenék, amelyen jelenleg filmekre és televíziós showműsorokra tudnak előfizetni az ügyfelek. A Marketwatch értesülései szerint még nagyon korai fázisban vannak a tárgyalások...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés