Előfizetői tartalom

Jönnek az Amazon-üzletek

Portfolio
Élelmiszerüzleteket nyitna az internetes kereskedelem úttörője, az Amazon. Az üzletek ötlete nem teljesen új a cégnél, hiszen saját könyvesboltokat is nyitott. Egyelőre 20 bolt nyitását tervezi, de akár kétezer "Amazon Fresh"-üzletnek is van helye az amerikai piacon a következő évtizedben a cég szerint - tudta meg a Business Insider.

20 üzlet nyitását tervezi a következő két évben az Amazon - derül ki a Business Insiderhez került dokumentumokból. Az amerikai nagyvárosok közül például Seattle, Las Vegas, New York és Miami városában nyitna boltokat az internetes kiskereskedelmi óriás 2018 végéig. Kétféle üzletet tervez: az egyikben a korábban online megrendelt termékeket lehetne átvenni, a másik pedig...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés