FONTOS Elkezdtek kamatemelésekről suttogni a lakáshiteleknél: készül a hidegzuhany?
 
Előfizetői tartalom

Jönni fog a katasztrófa, nincs mese

Portfolio
Érdekes cikket publikált legutóbb a technikai alapon történő és programozott kereskedésben jártas Mark Hulbert, a Hulbert Financial Digest alapítója, aki arról értekezett, hogy a tőzsdei összeomlások sajnos elkerülhetetlenek. Az általa említett modell alapján közel 2 évente kellene legalább 5 százalékos napon belüli esésnek jönni az amerikai részvénypiacon, erre legutóbb viszont közel 6 éve volt csak példa. Ezek alapján igencsak benne van már a levegőben a nagy összeomlás.

Bizonyára megfakult már a befektetők emlékeiben, hogy milyen is egy nagy tőzsdei összeomlás, hiszen az elmúlt években hozzászoktunk, hogy a piacok szinte csak felfelé mennek. A héten látott tőkepiaci folyamatok viszont arra világítanak rá, hogy az összeomlás bármikor bekövetkezhet. A szerdai kereskedésben napon belül a Dow Jones indexnél megvolt az 508 pontos esés is, pontosan...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés