Előfizetői tartalom

Kétszámjegyű bevételnövekedéssel zárhatja az utolsó negyedévet a Bookline

Portfolio
A Bookline közzétette, hogy a tavalyi ünnepi forgalmat az erős karácsonyi akcióknak köszönhetően már december 19-én túlteljesítette, így a vállalat előreláthatólag kétszámjegyű árbevételnövekedéssel zárja az utolsó negyedévet. A korábbi években megszokott, vonzó, karácsonyi akcióknak és a bevezetett új termékeknek köszönhetően idén decemberben a Bookline.hu havi látogatóinak száma túllépte az 1,2 millió főt, a regisztrált felhasználók száma megközelíti a 600.000 főt.

A Bookline idén már október második felében megkezdte az ünnepi készülődést, a karácsonyi időszakot saját aloldal támogatta, ami több fázison keresztül alakult át adventi kvízjátékból karácsonyi ajándékokat összegyűjtő, kereskedelmi célú oldallá. A társaság várhatóan kétszámjegyű növekedést érhet el az utolsó negyedévben, mivel a tavalyi ünnepi forgalmat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés