Előfizetői tartalom

Kevés pénze maradt az E-Starnak a visszavásárlásokra (2.)

Portfolio
A 2012-es lejáratú kötvények tulajdonosai utoljára a mai kereskedés során tudják felajánlani papírjaikat az E-Starnak bruttó 35%-os árfolyamérték mellett. Mivel azonban a társaságnak a közlemény szerint már csak 120 millió forintja maradt a visszavásárlásokra, ha az önkormányzati kifizetések nem érkeznek időben, akkor a következő állomás a csődvédelembe való menekülés lehet.

14:39 A társaság közleménye szerint 85 millió forint értékben vásároltak már vissza kötvényeket, viszont a korábban 100 milliósra meghirdetett keretösszeg 120 millió forintra emelkedett. Számításaink szerint ez még mindig nem elég az összes kötvény visszavásárlására. 09:28 Az E-STAR 2012/A kötvények utolsó kereskedési napja a mai nap. A társaság kéri a befektetőit...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés