Előfizetői tartalom

Kiárusít a GE

Portfolio
Újabb lépést tesz a General Electric a portfoliótisztítás nevében, aminek eredményeként hamarosan egy tisztán ipari vállalattá válik a cég. A társaság közölte, hogy teljes mértékben kiszáll a pénzügyi üzletágából, eladja a GE Capital eszközeinek nagy részét. Ezért az első negyedéves eredményeket egy egyszeri, 16 milliárd dolláros veszteség rontja. Viszont az értékesítésből befolyó pénzt saját részvény vásárlásokra fordítja, 50 milliárd dolláros programot indít.

Nagyban folyik a portfoliótisztítás a General Electricnél, aminek eredményeként hamarosan tisztán ipari vállalattá válhat a konglomerátum. A vállalat ma bejelentette, hogy kiszáll a pénzügyi tevékenységekből és eladja a GE Capital eszközeinek nagy részét. A kereskedelmi ingatlanokból álló portfolióját 26 milliárd dollárért értékesíti a Wells Fargo és a Blackstone kockázati...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés