Előfizetői tartalom

Kirúgja dolgozói negyedét a hírhedt maláj légitársaság

Portfolio
Dolgozói negyedétől válna meg a hányatott sorsú maláj légitársaság, a Malaysia Airlines a reorganizációs intézkedések nevében. Idén két súlyos légikatasztrófa sújtotta az egyébként is veszteségekkel küszködő légitársaságot és két nap múlva, amikor a cég közzéteszi negyedéves gyorsjelentését, várhatóan egyre nagyobb veszteségről számolhat be.

Hatalmas leépítés jön! Hatalmas leépítésre készül a maláj állami légitársaság, a Malaysia Airlines a reorganizációs intézkedések nevében. A társaság két nap múlva teszi közzé következő negyedéves gyorsjelentését, amiben az elemzői várakozások szerint még súlyosbodó veszteségekről számolhat be az eddig is veszteségesen működő légitársaság. A reorganizációs...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés