Előfizetői tartalom

Kiszivárgott a lista! - Ezek a profik kedvenc részvényei

Portfolio
A FactSet a napokban közzétett egy dokumentumot, mely a legnagyobb hedge fundok részvénypozícióiról közöl információkat, ebből az is kiderül, hogy melyik fedezeti alap mely papírból tart portfóliójában a legtöbbet. A legkedveltebb részvények listáján is előkelő helyet foglal ez az Apple, a legtöbb hedge fundnak jelenleg ez a kedvenc részvénye.

Az alábbiakban a hedge fundok kedvenc papírjainak listáján szereplő nagyobb neveket vettük sorra, és igyekeztünk összegyűjteni azokat a tényezőket, melyek az optimizmust magyarázhatják. Apple Az említett listán szereplő hedge fundok legkedveltebb részvényei között is előkelő helyet foglal el az Apple, a legtöbb társaság ebből a papírból tart a portfóliójában...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés