Előfizetői tartalom

Kivonul a távközlési piacról a magyar botránycég

Portfolio
Tegnap fontos közgyűlés zajlott le a Btel-nél, melyet megelőzően a részvények és a kötvények kereskedését is felfüggesztette a BÉT. A közgyűlés határozatai alapján a vállalat folytatja a távközlési piacról való folyamatos kivonulást, és az Xprime franchise fejlesztésére és kiterjesztésére kíván koncentrálni. A gazdasági helyzet rendezését az új összetételű igazgatótanács és audit bizottság, a bevont új tőke (a tőkeemelés mértékét 2 milliárd forintra emelték fel), a hitelezőkkel folytatott tárgyalások, valamint a már említett Xprime termék biztosítja.

A közgyűlésen a következő fontosabb határozatok születtek: a társaság vezető tisztségviselői struktúrája nem változik, marad az igazgatótanács és az audit bizottság. Az előbbi elnöke Takács Krisztián. a közgyűlés új állandó könyvvizsgálót választott (ACT-AUDIT) a cég telephelye megváltozott (1097 Budapest, Könyves Kálmán Krt. 11/C) a megválasztott új könyvvizsgáló...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés