Előfizetői tartalom

Akik kiállnak a vasárnapi boltbezárás mellett

MTI
Tovább folytatódik az egyeztetés a Kereszténydemokrata Néppárt szabad vasárnapról szóló kezdeményezéséről, amely december elejére, közepére nyerheti el végleges formáját - közölte Rétvári Bence, a kisebbik kormánypárt alelnöke hétfői budapesti sajtótájékoztatón, amelyet munkavállalói szervezetekkel és két boltlánc képviselőjével közösen tartott.

Palkovics Imre, a Munkástanácsok Országos Szövetségének elnöke arról beszélt, hogy nem rózsás a munkavállalók helyzete és változtatni szükséges a meglévő szabályozáson. Szatmári-Jähl Angéla, a Magyar Nemzeti Kereskedelmi Szövetség elnöke hangsúlyozta, hogy a forgalom nem fog csökkenni, semmiféle elbocsátásra nem kell számítani az intézkedés miatt. Fodor Attila...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés