Előfizetői tartalom

Az Új Széchenyi Tervre már 7200 pályázat érkezett

Portfolio
Eddig 7200 pályázat érkezett az Új Széchenyi Terv meghirdetett pályázati felhívásaira, ami 800 milliárd forint értékű forrásigényt jelent - ismertette Molnár Ágnes, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium fejlesztéspolitikai koordinációért felelős államtitkára az Echo tv-ben szerdán este. Az MTI tudosítása szerint a múlt héten 222 millió forintos pályázatott írt ki a minisztérium mikrovállalkozások számára.

Többek között ilyen és ehhez hasonló témákról is szó lesz a Portfolio.hu következő konferenciáján, ahol kkv tulajdonosok első kézből kaphatnak információkat a finanszírozási lehetőségekről. Az Új Széchenyi Terv egyszerűbbé, hatékonyabbá és átláthatóbbá tette az egész pályáztatási rendszert, ezért nőtt meg a pályázati kedv, elsősorban a kis- és középvállalkozások...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés