Előfizetői tartalom

Elképesztő számok a Magyar Postától

MTI
A Magyar Posta 2016-ban 17,7 millió csomagot kezelt, ami 1,96 millió darabbal, 12,4 százalékkal több a 2015. évinél, az idén 12,5 százalékos csomagvolumen-emelkedéssel számol az e-kereskedelem dinamikus növekedése miatt - mondta a Magyar Posta Zrt. vállalati vezérigazgató-helyettese csütörtökön Budapesten.

Majtényi Kálmán a háttérbeszélgetésen hangsúlyozta, a Magyar Posta növelni akarja a jelenlegi 35 százalékos belföldi csomaglogisztikai piacvezető szerepét, és ehhez több évre szóló eszköz- és humánfejlesztési koncepcióval rendelkezik. A csomaglogisztikában legforgalmasabb a karácsonyi és a húsvéti időszak - mondta Majláth Zsolt, a Magyar Posta Zrt. operációs vezérigazgató-helyettese....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés