Előfizetői tartalom

Meg lehet felelni a bérkommandó elvárásainak

Portfolio
Noha az év elején elhatározott bérkommandó felállításának tervéről egy időre letett a kormány, vélhetőleg a munkaügyi és adóellenőrzések során továbbra is vizsgálni fogják az illetékes szervek, hogy miként reagáltak az idei adóváltozásokra a munkaadók. Az OPTISOFT szerint kifizetődő az óvatosság, hiszen jelentős többletköltség nélkül is meg tudnak felelni a cégek az elvárásoknak úgy, hogy közben dolgozóik is jól járnak. A következőkben a cég sajtóközleményét közöljük.

Többek között ilyen és ehhez hasonló témákról is szó lesz a Portfolio.hu következő konferenciáján, ahol kkv tulajdonosok első kézből kaphatnak információkat a finanszírozási lehetőségekről. Mint ismeretes, az idén bevezetett új adótörvények az alacsonyabb keresetű munkavállalókat hátrányosan érintették, az ő esetükben nem volt ritka a nettó munkabérek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés