Előfizetői tartalom

Mikrovállalkozások az Új Széchenyi Terv első nyertesei

Portfolio
A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség értékelése szerint teljesülnek azok a kormányzati célok, amelyek az uniós pályázati rendszer vállalkozóbarát megújítására, gyorsítására irányultak. Szerintük ezt bizonyítja, hogy az Új Széchenyi Terv keretében 2011. március 1-jétől nyitva álló, mikrohitellel kombinált "Mikrovállalkozások fejlesztése" pályázati kiíráson egy hónappal az első pályázat beérkezését követően megszülettek a támogatói döntések és a pozitív hitelbírálatok is. A pályázatok értékelését is végző MAG Zrt. már a támogatói okiratot is megküldte a nyerteseknek - tartalmazza a két társaság mai sajtóközleménye.

A nemrégiben megszületett döntések nyomán több mikrovállalkozás részesült egyenként 3-4 millió forint körüli vissza nem térítendő támogatásban a "Mikrovállalkozások fejlesztése" című pályázattal, amelyhez kapcsolódóan ugyanekkora összegű hitelt is kaptak a "Kombinált Mikrohitel" program keretében. A támogatás aránya minden esetben a tervezett beruházások 45%-a....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés