Előfizetői tartalom

Szórja a pénzt a kormány év végén

Portfolio
Az év második felében felgyorsult az Új Széchenyi Terv forrásainak a felhasználása, a friss adatok szerint az elmúlt egy hónapban 250 milliárd forintot fizetett ki a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (NFÜ). A rekord eredmény jól mutatja a forráselosztás hatékonyságának növekedését. Az ország 2007-2013 között programozási időszakban már 3300 milliárd forint fejlesztési forrást fizetett ki a kedvezményezetteknek, ennek a harmada pedig 2012-re tehető - áll az NFÜ közleményében.

A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség egy hónap alatt 250 milliárd forintos forrást tudott kifizetni a kedvezményezetteknek, az idei évben már 1000 milliárd forint feletti kifizetésnél járnak. A részletes statisztikák azt mutatják, hogy az intézményrendszer képes a kitűzött célokat elérni, ha megfelelő mennyiségű számla érkezik be az intézményhez, akkor a kifizetési dinamika...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés