Előfizetői tartalom

Tényleg csak egy választási csali volt?

Portfolio
Kedden vagy szerdán ülést tart a Dunaferr Érdekegyeztető Tanácsa, mert az érdekvédők szerint olyan híresztelések láttak napvilágot, hogy a társaságnál újabb jelentős csoportos létszámcsökkentés jöhet. Ez a felvetés azért is érdekes, mert február elején (két hónappal a parlamenti választások előtt) a kormány részéről elhangzott olyan ígéret, hogy a bejelentett 400 főnél nem lesz nagyobb az elbocsátás. A szakszervezetek az 1-es számú kohó átépítéséről is megnyugtató információkat várnak a cégvezetéstől.

Újabb tömeges elbocsátás jön? "Az elmúlt napokban a Dunaferr Társaságcsoportnál folyamatos - véleményünk szerint - nem mindig megalapozott információk, híresztelések látnak napvilágot, amelyek központi témája, hogy a Társaságcsoportnál újabb jelentős csoportos létszámcsökkentést és újabb tevékenység kiszervezéseket kívánnak végrehajtani" - áll abban a levélben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés