Előfizetői tartalom

Lezárult a Plotinus részvényaukció

Portfolio
A közelgő kötvénykibocsátás előtt a Plotinus fel akarta mérni, hogy mekkora a befektetői érdeklődés, ezért szombaton úgy döntöttek, hogy ma nyilvános részvényaukciót tartanak. Összesen 45 000 darab saját részvényt ajánlottak fel értékesítésre, a kikötés annyi volt, hogy legalább 2300 forintot kell a papírokért adni és a legjobb vételi ajánlatok vihetik el az eladásra kerülő mennyiséget. A BÉT-en közzétett adatok alapján közel 37 ezer részvény kelt el a minimális árfolyamon, míg a maradék 2300-2333 forintos árfolyam mellett.

A Plotinus szombaton tette közzé, hogy most csütörtökön nyilvános részvényaukciót tart, ennek keretében a társaság saját tulajdonában álló részvények közül 45 000 darabot ajánl fel eladásra. A vagyonkezelő már korábban közzétette, hogy kötvénykibocsátást akar végrehajtani, a mostani részvényaukcióra azért került sor, hogy felmérjék a potenciális befektetői...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés