Előfizetői tartalom

Lehet még pénzt keresni a Danubius-részvényekkel?

Portfolio
Kedden a 8000 forintos ajánlat hírére az ajánlati ár közelébe emelkedett a Danubius részvényeinek árfolyama. Mivel a kurzus továbbra is a 8000 forintos szint alatt mozog, így felvetődik a kérdés, érdemes-e megvásárolni a részvényt, melyek felajánlása az MNB jóváhagyását követő 2. nappal kezdődhet. A felügyeletnek a kérelem hétfői benyújtását követően 10 napja van a jóváhagyásra.

Update: korábban azzal számoltunk, hogy az MNB-nek 30 nap áll rendelkezésre, hogy jóváhagyja az ajánlatot. A valóság azonban az, hogy erre csak 10 nap áll a felügyelet rendelkezésére. Ha a kérelem nem alkalmas jóváhagyásra, legfeljebb 3 munkanapos határidő kitűzésével előírhatja a jóváhagyásra benyújtott vételi ajánlat illetve mellékletei kiegészítését az MNB. A módosított...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés