Előfizetői tartalom

Ma kiderül, hogy unalmas-e már az iPhone

Portfolio
Az Apple negyedéves eredményeivel folytatódik a gyorsjelentési szezon az Egyesült Államokban, az amerikai technológiai óriás a tőzsdék zárása után teszi közzé számait. Az iPhone-eladások három negyedév után ismét emelkedhetnek az elemzők várakozásai szerint, de a befektetőket most jobban érdekelheti, hogy Tim Cook hogyan kommentálja Donald Trump bevándorlási rendeletét.

Kapcsolódó cikkünk2017.01.25Már az iPhone is egyre unalmasabbiPhoneAz Apple elsősorban az iPhone-ból él. A bevétel több mint felét adja az okostelefon, így az Apple negyedéves gyorsjelentésében az egyik legfontosabb szám az iPhone-eladások alakulása.Az elemzők várakozásai szerint három negyedévi csökkenés után ismét emelkedhettek az október-decemberi időszakban az iPhone-eladások...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés