FONTOS Hatalmas piacba nyúl bele a kormány – Fájni fog ez a betegeknek?
 
Előfizetői tartalom

Már feni a fogát a medve a befektetőkre

Portfolio
Több mint 5 éve nem látott csúcsokon járnak az amerikai piacok, így hamarosan történelmi csúcsaikat támadhatnák az indexek. Újabb vételeket azonban óvatosan érdemes nyitni, hiszen a befektetők rég nem látott nyugalomvárása mellé kitörő optimizmus társul, így már egyre kevesebben maradtak, akik friss vevőként jelenhetnének meg az újabb és újabb csúcsokon.

Az S&P 500 index 5 éves csúcson jár, mellyel párhuzamosan az RSI indikátor is a túlvett 70-es zóna fölé került. Ez alapján már érdemes lehet a longok zárásán gondolkodni, hiszen a múltbeli tapasztalatok alapján innen 8-10%-os eséseket láthattunk. Eközben pedig a szentiment indikátorok is azt sejtetik, innen már kevés tere maradt az emelkedésnek.Az AAII által készített felmérés...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés