Előfizetői tartalom

Már nem kell sokat várni rá, hogy Alibaba-részvényeket vehessünk

Portfolio
A hónap végén megkezdheti az elsődleges részvénykibocsátási folyamatot az Alibaba - derül ki egy e-mailből, amit a cég néhány befektetőjének küldött szét. A kínai e-kereskedelmi cég az amerikai tőzsdére készül és bekerülhet minden idők legnagyobb elsődleges részvénykibocsátásai közé, a várakozások szerint ugyanis az értéke elérheti a 20 milliárd dollárt.

Kapcsolódó cikkünk2014.05.21Tényleg az év tőzsdei sztorija jön?Már nem kell sokat várni arra, hogy megvehessük az Alibaba részvényeit a tőzsdén. A kínai e-kereskedelmi óriás, amelyik a New York-i tőzsdére vezetné be a papírjait, most néhány befektetőjének küldte el e-mailben a tervezett menetrendet - tudta meg a Marketwatch. A tervek szerint már a hónap végén elindíthatja...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés