Előfizetői tartalom

Marc Faber: Trump hamarosan a Fednek fog könyörögni, hogy lazítson

Portfolio
Trump politikája segítheti az amerikai gazdaságot, de ez önmagában nem lesz elég ahhoz, hogy hosszú távon erősítse az USA részvénypiacát - jelentette ki Marc Faber a CNBC-nek adott interjújában. A legendás befektetési szakember elmondta azt is, hogy Trump végül arra kényszerülhet, hogy könyörögjön a Fednek egy újabb QE programért.

Faber várakozásai szerint a részvényárfolyamok tovább erősödhetnek, de ezzel csak az "ugrótorony" magasabb szintjére másznak és "nagyon nem lesz barátságos" a befektetőknek, amikor elkezdenek megváltozni a dolgok, vagyis romlik a külső környezet és az általános piaci hangulat. Faber beszélt arról is, hogy szerinte Trump politikája jótékonyan hathat az amerikai gazdaságra...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés