Előfizetői tartalom

Masterplast: semmilyen láncügyletben nem vettünk részt

Portfolio
Közleményt adott ki a Masterplast a múlt héten a Portfolio által is megírt NAV vizsgálattal kapcsolatban. A vállalat gyakorlatilag megerősítette azokat az értesüléseinket, miszerint nagy összegű visszaélés történt a hatóság megállapítása szerint, amellyel kapcsolatban a NAV vizsgálatot folytat, ugyanakkor a feltételezett visszaélést a Masterplast vezetőit megtévesztve, azok tudta, beleegyezése és hozzájárulása nélkül követték el. A vállalatot ugyanakkor vétlensége ellenére is objektív felelősség terhelheti a feltételezett elkövetők okozta közel 270 millió forintnyi jogtalan áfa visszaigénylés és a lehetséges büntetések erejéig.

A közlemény fontosabb pontjaiA hatóságok megállapítása szerint a feltételezett visszaélést a Masterplast vezetőit megtévesztve, azok tudta, beleegyezése és hozzájárulása nélkül követték el. A vállalatot ugyanakkor vétlensége ellenére is objektív felelősség terhelheti a feltételezett elkövetők okozta jogtalan áfa visszaigénylés (269.379.000 forint) és a lehetséges...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés