Előfizetői tartalom

Meddig tart még a magyar részvényundor?

Portfolio
Az elmúlt hetekben alulteljesítők voltak a magyar blue chipek, részben vállalati hírek, részben technikai okok miatt, részben pedig a feltörekvő piaci tőkekiáramlás miatt ütötték a magyar részvényeket. Profi befektetőket kérdeztünk, szerintük miért ilyen gyenge a magyar tőzsde, meddig tarthat még, és mi fordíthatja meg az irányt.

Elek Péter, Dialóg Alapkezelő, portfóliómenedzserA régiós részvénypiacok a fejlettekhez képest kimondottan gyengén muzsikálnak idén. Ez nem csak a magyar piacra igaz, a lengyelek még gyengébben teljesítenek, mint a magyarok és a románok is elindultak lefelé. Vannak egyedi történetek a magyar tőzsdén, például a Richter Esmya-sztorija nem túl pozitív, ráadásul nagyon rosszul...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés