Előfizetői tartalom

Megdöbbentő: szinte mindenben tévedett a neves elemző

Portfolio
Byron Wien, a BlackStone Advisory Partners vezetője régóta híres arról, hogy minden év elején megfogalmazza az adott évre vonatkozó várakozásait, így volt ez 2013 januárjában is. Alábbi cikkünkben annak jártunk utána, hogy hogyan alakultak a neves elemző előrejelzései, miben volt igaza, illetve miben tévedett.

A Blackstone Advisory Partners elnöke, Byron Wien régóta híres arról, hogy az év elején előrejelzéseket ad, hogy melyek lehetnek azok az események, melyek meglephetik a befektetőket az elkövetkező 12 hónap során. 1986 óta minden évben közzétesz egy ilyen listát, ez az időszak felöleli azokat az éveket is, amikor Wien a Morgan Stanley-nél dolgozott. A szakértő ezekben a listákban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés