Előfizetői tartalom

Megerősítésre vár a piac (QUAESTOR)

Portfolio
Az előttünk álló héten továbbra is a korábbi rekordszintjeik közelében mozoghatnak a nemzetközi részvényindexek, azonban ahhoz, hogy ezeket tartósan meghaladják, újabb, friss impulzusokra lenne szükség. Ez könnyen a pénteki, átfogó munkaerő-piaci adatközlés formájában érkezhet a tengerentúlról, addig azonban maradhat az iránykeresés a részvénypiacokon. Érdemes figyelni a fejlett piaci kamatdöntésekre is, csütörtökön megismerhetjük a japán jegybank, brit jegybank és az Európai Központi Bank kamatdöntéseit.

Az amerikai foglalkoztatottak száma 200 ezer fővel bővülhetett márciusban, a februári 236 ezres növekedést követően. Ha megerősítést nyernek a várakozások a pénteki adatközléskor, az megerősítheti az első negyedév jobb gazdasági teljesítményét is. Vállalati eredmények terén eseménytelen hét elé nézünk, az Egyesült Államokban az S&P 500 indexet alkotó vállalatok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés