Előfizetői tartalom

Megerősítette idei várakozásait az Adidas

Portfolio
Megerősítette az idei évre vonatkozó eredmény-előrejelzését az Adidas. A társaság pénzügyi igazgatója a Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitungnak elmondta, a vállalat a tavalyinál 10 százalékkal magasabb árbevételre számít, és a cél elérését egyelőre a tőkepiaci turbulenciák sem veszélyeztetik. A befektetők számára további jó hír, hogy a sportszergyártó akár a korábbi években látottnál magasabb osztalékot is fizethet az idei év eredménye után.

Az Adidas menedzsmentje továbbra is biztos abban, hogy az idei évre kitűzött célokat tartani tudják. 2011-ben 650 millió euró körüli rekorderedményt érhet el a társaság, az árbevétel 10 százalékkal lehet magasabb mint tavaly. Elsősorban az ázsiai, azon belül is a kínai eladások bővülnek dinamikusan. Főként ennek köszönhető, hogy a társaság profitja 2010-hez képest...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés