Előfizetői tartalom

Megy a zúzda a magyar piacon

Portfolio
A nemzetközi részvénypiacokon május elején indult meg a korrekció, ezzel szemben a magyar piacon a lefordulás már egy hónappal korábban elkezdődött. A mai eséssel együtt a BUX már 20%-nál nagyobb esést mutat az előző lokális csúcshoz képest, ami pedig a definíció szerint már medve piacot jelent. A hazai benchmark egyébként csaknem 2 éves mélyponton tartózkodik.

Valóságos pánik dúl a nemzetközi tőkepiacokon, a félelmeket a továbbra is megoldatlan adósságproblémák mellett a növekedési kilátásokkal kapcsolatos bizonytalanság táplálja. Ebben a környzetben a befektetők válogatás nélkül adják a részvényeket, emellett a gazdasági lassulással kapcsolatos aggodalmak közepette a nyersanyagok is zuhannak. A problémák tehát komolyak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés