Előfizetői tartalom

OTP, MOL, Telekom - Hogyan tovább?

Portfolio
Újra a magyar részvénypiac kerül terítékre a Portfolio.hu szeptember 2-i befektetői klubján. A két meghívott szakértő előadóval a főbb papírok egyedi sztorijait, kilátásait vesszük számba. Mennyire meggyőzőek az OTP Bank legutóbbi eredményei? Mire számíthat a bank a következő kormányzati devizahiteles mentőcsomag esetén? Mi hozhatja el a fordulatot a gyengélkedő MOL számára? Mekkora kockázat jelentkezik az INA felől? Mekkora potenciál rejlik a Richterben? Mi folyik a Magyar Telekomnál?

A rendezvény szponzora: Meghívott előadók: - Gyurcsik Attila, CFA, Concorde, elemzési vezető - Nagy Péter, CFA, K&H Alapkezelő, szenior portfóliómenedzser Tervezett témáink: - Melyik magyar részvényben van most a legnagyobb sztori? - Jön az újabb kormányzati devizahiteles mentőcsomag, mi vár az OTP-re? - Mi hozhatja el a fordulatot a gyengélkedő MOL számára?...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés