Előfizetői tartalom

Mibe érdemes fektetni 2013-ban?

Portfolio
A nagy elemzőházak jövő évre megfogalmazott stratégiái alapján a Marketwatch összegyűjtött 10 olyan befektetési ötletet, melyeket a piaci szereplőknek érdemes lehet megfontolni. Ezek között szerepel például a nagy kapitalizációjú, magas minőségű, valamint az olyan részvények megvásárlása, ahol az osztalékok növekedési üteme kimagasló. Az arany is jó célpont lehet 2013-ban, a Merrill szerint év végéig a nemesfém árfolyama 2000 dollárig emelkedhet.

Jövő márciusban 4 éves lesz már a bika piac a tengerentúlon, ami jócskán felülmúlja a korábbi amerikai bika piacok 2,5 éves átlagos hosszát. Ennélfogva több befektető is úgy véli, hogy a nagy részvénypiaci események 2013-ban nem az USA-ban történnek majd. Az európai részvénypiacok az adósságválság negatív hatásait nagyrészt beárazhatták már, Ázsia pedig vélhetően...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés