Előfizetői tartalom

Miért szakad a PannErgy?

Portfolio
Nincs megállás tovább szakadtak a tegnapi kereskedésben is a PannErgy-részvények, melyeket ezúttal Bokorovics Balázsnak, az igazgatótanács elnökének szavai érintettek igen kedvezőtlenül. A társaság jövőjével kapcsolatban még bizakodó befektetők száma tovább apadhatott az igencsak negatív hangvételűre sikerült nyilatkozatot követően. A részvényárfolyam a PannErgy életében még soha nem látott szintekre süllyedt. Alábbi cikkünkben azt gyűjtöttük össze, hogy mik vezethettek idáig.

Honnan indult a sztori? A vállalat még 2007-ben határozta el, hogy piacra lép a geotermikus energiatermelésben. Első működő üzeme Szentlőrincen került átadásra 2011. január 1-ével. Ezt megelőzően még 2010 májusában kezdődtek el a méretében sokkal nagyobb miskolci projekt munkálatai, melyet azóta sem sikerült még befejeznie a társaságnak. A miskolci projekttel párhuzamosan...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés