Előfizetői tartalom

Milliárdokért vásárolnának Zsidayék

A Plotinus arra törekszik, hogy a portfóliójában lévő reálgazdasági eszközök aránya tovább emelkedjen. De nem csak reálgazdasági (például ingatlan), de tőkepiaci eszközök is vannak a Plotinusnál, ez utóbbiak értékének alakulását mostantól napról napra követhetik a befektetők a Plotinus Származtatott Befektetési Alapon keresztül. A változásokról Zsiday Viktorral, a Plotinus igazgatótanácsának elnökével beszélgettünk.

Mostantól a Concorde Alapkezelő által kezelt alapon keresztül kereskedtek majd tőkepiaci termékekben. Eddig ez hogyan történt? A Plotinusnak számlája volt különböző brókercégeknél, ott tartottuk a részvényeket, derivatív termékeket, készpénzt stb. Ezeknek az eszközöknek a számottevő részét tesszük át egy befektetési alapba, de ez a folyamat csak fokozatos lesz, nem...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés