Előfizetői tartalom

Milliárdos fizetések, ők kerestek tavaly a legtöbbet

Portfolio
A pénzügyi szektor vállalatai tavaly a korábbi évekhez viszonyítva visszafogottak voltak a vezetőik javadalmazásában, ezzel szemben a médiavállalatok és a technológiai cégek igencsak magas fizetéseket és jutalmakat fizettek 2011-ben, áll a Steven Hall & Partners összesítésében. A vállalati tanácsadó cég azokat az amerikai vállalatokat vette górcső alá, amelyek jelenlegi első embere már legalább 2 éve vezeti a vállalatot, 1 milliárd dollárnál nagyobb árbevételt értek el tavaly, és már közzétették éves jelentésüket, írja a CNBC.

Mivel több nagyvállalat várhatóan a következő hetekben teszi közzé tavalyi éves jelentését, a lista még módosulhat, de az eddigi adatok alapján tavaly a médiavállalatok és a technológiai cégek vezetői kaptak kiemelkedő fizetéseket és ehhez kapcsolódó juttatásokat. A lista első helyén a Viacom vezetője, Philipe Dauman áll. A szórakoztatóipari vállalat első embere...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés