Előfizetői tartalom

Minden idők legmagasabb bevételét érték el az európai focicsapatok

Portfolio
Minden idők legmagasabb bevételét érték el az európai profi futballklubok a 2010/11-es szezonban, áll a Deloitte tanulmányában. A top ligák rangsorában az első az angol Premier League, a második a német Bundesliga, nézőszám és a csapatok profitabilitása alapján azonban már a német bajnokság az első, írja a Handelsblatt.

Az európai futball-bajnokságokban szereplő csapatok összesen 16,9 milliárd eurós bevételre tettek szert a 2010/2011-es szezonban, ami 4 százalékos növekedés az egy évvel korábbi szezonhoz képest, áll a Deloitte Annual Review of Football Finance tanulmányában. Az összes bevétel több mint felét, összesen 8,6 milliárd eurót a top 5 liga, vagyis a Premier League, a Bundesliga,...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés