Előfizetői tartalom

MOL-INA-ügy: Hernádi Zsolt exkluzív interjút adott

MTI
Hernádi Zsolt, a Mol Nyrt. elnök-vezérigazgatója az egyik horvát kereskedelmi televíziónak adott exkluzív vasárnapi interjújában megismételte, hogy sem ő, sem kollégái nem követtek el bűncselekményt a Mol-INA-ügyben. Hozzátette: minden idézésnek, amelyet szabályosan kapott, megfelelt, Horvátországból azonban szabályos idézést nem kapott.

Hangsúlyozta: ha a Mol nem hajtotta volna végre az éves szinten jelentkező 2,2 milliárd kunás költségcsökkentési programot az elmúlt években, az INA ma veszteségesen működne. A horvát kormánynak szavai szerint vissza kell térnie a realitásokhoz: azt nem lehet, hogy az egyik oldalon elveszi a növekedési lehetőséget az INA elől, a másik oldalon pedig fejlesztéseket kér számon....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés