Előfizetői tartalom

Most kezdődik csak a részvénypiaci szárnyalás?

Portfolio
Nem csak a guruk, de már a kisbefektetők is a korrekciót várják, azonban az esés csak nem akar lendületet venni. Ez pedig éppen ellentétes reakciót válthat ki a befektetőkből, egy kis emelkedésbe sok friss vevő nyúlhat bele, ami újabb emelkedő hullámot generálhat a csúcsközelben lévő amerikai piacon. A múltbeli tapasztalatok alapján az egyik szentiment indikátor éppen erre a kimenetelre enged következtetni. Más hangulatindikátor viszont túlzott nyugalomvárást tükröz, ami megágyazhat egy nagyobb esésnek is.

Akárcsak augusztusban most is az bizonytalaníthatta el a befektetőket, hogy Fed hamarosan mérsékelheti az eszközvásárlási programját. Az S&P 500 néhány napos lecsorgásával az RSI indikátor lefordult a túlvett zónából, míg az MACD eladási jelzése is a csökkenés irányába mutat. Technikai szemmel nem az emelkedés lehetőségét erősíti az sem, hogy az RSI és az árfolyam...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés