Munkahelyek, ahová a legszerencsésebbek jutnak be

2017. december 7. 16:40    
nyomtatás
 
Közeleg az új év, az újrakezdés ideje. Bizonyára sokan számot vetnek ilyenkor a karrierjükkel is és a váltáson gondolkozóknak az új év motivációt adhat. Ennek fényében a Glassdoor összegyűjtötte, hogy az amerikai dolgozók megítélése alapján melyek a legjobb munkahelyek 2018-ban. Íme a top 50.41-50

 1 2 3 4 5 következő oldal  >

50. SpaceX


Elon Musk űrkutatási cége rakétákat, űrhajókat gyárt. A cég célkitűzése az űrrepülés költségeinek leszorítása, valamint megteremteni az előfeltételeit a Mars kolonizációjához, ami Elon Musk nagy álma.

Munkahelyek, ahová a legszerencsésebbek jutnak be

Forrás: Shutterstock

49. Wegmans Food Markets


Regionális szupermarket-lánc az Egyesült Államokban, közel 60 ezer dolgozóval. 1998 óta szerepel a Forbes "legjobb munkahelyek"-listáján és a nyolcadik éve folyamatosan a top10-ben van.

48. Oshkosh Corporation


Az amerikai ipari cég speciális teherautókat, katonai járműveket, reptéri tűzoltó berendezéseket gyárt. A dolgozók az érdekes termékek mellett a "people first"-kultúrát is szeretik a cégben.

Munkahelyek, ahová a legszerencsésebbek jutnak be

Forrás: Shutterstock

47. Protiviti


3700 embert foglalkoztat a cég, ami üzleti tanácsadással és belső audittal foglalkozik.

46. Texas Health Resources


A texasi központú cég egy nonprofit egészségügyi szervezet.

45. Memorial Sloan Kettering


A daganatos megbetegedések kezelésére szakosodott központ már több mint 130 éves múltra tekint vissza: 1884-ben alapították New Yorkban.

44. Progressive Leasing


A Progressive Leasing legfontosabb terméke a fizetési szoftvere, ami például lízingmegoldásokat kínál vállalatoknak.

43. Smile Brands


A Smile Brands fogászati szolgáltatásokat kínál. A dolgozók a rugalmas munkaidő miatt és a szakmai fejlődés támogatása miatt kedvelik.

42. Yardi Systems


A szoftverfejlesztő internetes alapú ingatlan-és eszközkezelő megoldásokat kínál. Az 1984-ben alapított kaliforniai székhelyű vállalatnál 5000 alkalmazott van jelenleg.

41. Hilton


Világszerte ismert hotellánc, több mint 2600 szállodával. A dolgozók az értékelésükben kiemelték azt, hogy a vállalat a technológiára és az innovációra fókuszál.

Munkahelyek, ahová a legszerencsésebbek jutnak be

Forrás: Shutterstock


Ez a cikk folytatódik:

1. 41-50
2. 31-40
3. 21-30
4. 11-20
5. 1-10
 1 2 3 4 5 következő oldal  >

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Tematikus cikk

Jó üzemanyag kell a gondtalan téli autózáshoz (x)

Érdemes a szokásosnál is több gondot fordítani a minőségre. 

A munkaerő megtartása az új toborzás (x)

Interjú Mészáros Anitával, az Intrum Justitia HR vezetőjével. 
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírhirdetés
Állásajánlatok
Szerkesztő - újságíró
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium