Előfizetői tartalom

"A magyar kortársművészet még nem elég szexi" (interjú)

Portfolio
A 2013. évi Art Market Budapestet már nemcsak Magyarország, hanem egész Kelet-Európa legjelentősebb nemzetközi vásáraként készítik elő a szervezők - árulta el Ledényi Attila, a vásár alapító-igazgatója hozzátéve, hogy a megnövekedett nemzetközi és hazai kiállítói érdeklődés következtében ma már a hely szűkössége az egyik fő gond, nem is beszélve a vásárt kiegészítő programok folyamatos bővüléséről. A nemzetközi kortárs képzőművészeti vásár igazgatójával az előkészületekről és az eredményekről beszélgetett a Műtárgy.com.

Az Art Market Budapest indulása óta számottevő nemzetközi vásárrá vált. Mesélne a folyamatról? L. A: A művészeti kommunikáció és művészeti menedzsment területén eltöltött évtized alatt azt tapasztaltuk, hogy Magyarországon olyan színvonalas művészeti tartalmat reprezentáló kortárs galériás közeg alakult ki, amely kiindulópontjául szolgálhatott akár egy tisztán...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés