Előfizetői tartalom

Nagy dobás a Samsungtól, kipróbáltuk az S8-at!

Portfolio
A hónapok óta tartó spekulációk, kiszivárogtatások és pletykák után ma megmutatta a nagyvilágnak legújabb csúcsmobilját a Samsung New Yorkban: "Készüljünk az okostelefonok új korszakára" - üzeni a Samsung a bemutatón. A Galaxy S8 és a Galaxy S8+ április 28-tól kerül az üzletekbe, de mi a Samsung és a Vodafone közös sajtótájékoztatóján kipróbálhattuk a készüléket.

Két új telefonA piaci pletykáknak megfelelően két új modellt mutatott be a Samsung, az egyik a Galaxy S8, a másik a Galaxy S8+ nevet kapja. A kettő között a fő különbség a méret: az S8 5,8 colos, az S8+ pedig 6,2 colos telefon lett.A kijelzőA bemutató előtt kiszivárgott fotók alapján sejteni lehetett, hogy hajlított kijelzőt kapnak az új Galaxy-telefonok. A nagy újítás, hogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés