Előfizetői tartalom

Nagy dobásra készül a magyar tőzsde egykori sztárja

Portfolio
A BorsodChem Zrt. (BC) 10 százalékkal évi 330 ezer tonnára kívánja növelni a poliuretán alapanyag, az MDI (metilén-difenil-diizocianát) éves gyártókapacitását - tudta meg a Világgazdaság. Arra is készül a vállalat, hogy testvércégétől, a Borsod Chenfeng Chemical Kft.-től szerezzen be évi 300 tonna segédanyagot a PVC gyártásához.

A társaságnál további fejlesztési projektek is napirenden vannak: egy múlt évi megállapodás alapján hamarosan átállnak az okos megoldásokkal történő gyártásra, egy májusi hír szerint pedig 79 millió euróhoz jut a cég a környezetvédelmi beruházása hitelének refinanszírozásához. A kazincbarcikai BC tavalyi árbevétele (növekvő export és tizedével csökkenő belföldi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés