Előfizetői tartalom

Gyengén teljesített Európa a Fed-döntés napján

Portfolio
Ma este véget ér a Fed két napja tartó kamatülése és választ kaphatunk az első kamatemelés várható időpontjával kapcsolatban. A hangulatot a kivárás és a pesszimizmus határozta meg ma a világ tőzsdéin. A nyugat-európai részvényindexek az angol FTSE kivételével egész nap estek, legjobban a német autóipari cégek papírjait adták a befektetők. A régió tekintetében itthon az összes blue chip papír árfolyama gyengült, ami hozzájárult a BUX több mint fél százalékos eséséhez. Mindenki a Fed bejelentésére figyel, a további amerikai és az európai kereskedés irányára nagy hatással lehetnek Yellen szavai.

2015. március 18. 17:10 Megosztás Feszült várakozások az esti bejelentés előtt Az amerikai és a nyugat-európai részvényindexek egész nap gyengén teljesítettek. Az egész világ a Fed ma esti tájékoztatását figyeli, amiben iránymutatást kaphatunk...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés