Előfizetői tartalom

Nagyot hibázunk, ha beleszeretünk részvényeinkbe

Portfolio
A befektetők jóval több időt töltenek el azzal, hogy kiválasszák a megfelelő részvényeket, mint azzal, hogy mikor adják el azokat - hangsúlyozza legfrissebb írásában a Marketwatch publicistája, Mark Hulbert. Ez a hozzáállás költséges lehet, különösen egy olyan piacon, mint a jelenlegi, Amerikában lassan az ötödik éve tombol már a bika.

A szakértő azt tanácsolja a befektetőknek, hogy alaposan vizsgálják meg a portfóliókban lévő részvényeket, és így hozzanak döntést arról, hogy el kell adni, mely papírok legyenek azok. Egy általános hüvelykujjszabály szerint célszerű azokat az értékeltségi kritériumokat nézni, melyek alapján az adott papír megvételre került. Ha azért vett valaki egy részvényt, mert...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés