Előfizetői tartalom

Nem csak Soros pénzelheti a Trumppal szembeni ellenállást

Portfolio
Donald Trump rendeletet hozott a bevándorlási szabályok szigorításáról, ez pedig világszerte tiltakozásokat váltott ki, az Egyesült Államokban több per is indult emiatt. A perek költsége azonban magas, így most sokan azt találgatják, ki finanszírozza a bírósági eljárásokat. Korábban Soros György neve merült fel, de a finanszírozás mögött akár a Google is állhat.

Donald Trump egyik első és egyben egyik legvitatottabb intézkedése az volt, hogy egy rendelettel megtiltotta, hogy bevándorlók érkezzenek az Egyesült Államokba Iránból, Szíriából, Líbiából, Szudánból, Szomáliából és Jemenből. A bevándorlási szabályokkal kapcsolatos változások nem csak Amerika szerte, de globálisan is tiltakozást váltottak ki, az Egyesült Államokban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés