Előfizetői tartalom

Nem kell félni a Brexittől!

Portfolio
A brit népszavazás eredménye miatt az elmúlt napokban pesszimistán nyilatkoztak a légitársaságok és az utazási irodák vezetői, és a részvényeik árfolyama is nagyot esett, de a szektorban nem mindenki pesszimista, az egyik legnagyobb európai turisztikai vállalat a TUI pénzügyi igazgatója optimistán tekint a vállalat jövőjére, szerinte a britek utazási kedvére nem lesz nagy hatással a Brexit, és hosszútávon az üzletmenetükre sem lesz jelentős hatással a britek döntése, ami már csak azért is érdekes, mert a TUI forgalmának harmadát a britek adják.

A TUI pénzügyi igazgatója a Boersen Zeitungnak adott interjút, a fontosabb gondolatok a következők: Britannia fontos piaca a cégnek, de globálisan aktív a vállalat és a növekedési potenciálja a globális turizmusra nézve pozitív. Az angol font várásló ereje nagyot csökkent, de Horst Baier kételkedik abban, hogy a font gyengülése visszatartaná az angol nyaralókat az utazástól. Az...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés