Előfizetői tartalom

Nem olyan fényes a jelentési szezon, mint elsőre látszik

Portfolio
A végéhez közelít a második negyedéves gyorsjelentési szezon az Egyesült Államokban, ami a profit tekintetében kifejezetten bővelkedett a pozitív meglepetésekben. Viszont ha azt vizsgáljuk, hogy a bevételek hogyan alakultak az elemzői várakozásokhoz képest, akkor kevésbé kedvező a kép. A vártnál jobb gyorsjelentések ellenére az elemzői várakozások nem igazán mutatnak javulást a második negyedéves gyorsjelentési szezonban, amit magyaráz, hogy az európai adósságválság és a globális gazdasági lassulás miatt nagy a bizonytalanság.

Lassan a végéhez közelít a második negyedéves gyorsjelentési szezon, az amerikai és az európai nagyvállalatok több mint 80%-a már közzétette második negyedéves számait. Az eddigi tapasztalat azt mutatja, hogy a Amerikában jobban sikerült a gyorsjelentési szezon, mint az adósságválsággal küszködő Európában, vagy legalábbis ami a profitok alakulását illeti. Míg a három...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés