Előfizetői tartalom

Ő az, akinek mindent megbocsátanak

Portfolio
Újabb veszteséges negyedévet zárt az Amazon, ami nem újdonság a cégnél, hiszen a 20 éves története alatt ritkán volt olyan, hogy szemmel látható nyereséget ért volna el. Az árfolyam mégis 15%-ot száguldott az eredményekre a gyorsjelentés közzétételét követő napon és új történelmi csúcsot döntött. De mégis miben bíznak a befektetők?

Amazon, az érett startupAz Amazon sikersztorija azzal kezdődik, hogy egy olyan karizmatikus vezető irányítja, mint Jeff Bezos, az egykori alapító. Bár a 20 éves története alatt ritkán volt számottevően nyereséges a cég, a befektetők mégis hisznek benne. Bíznak a jövőbeli profit ígéretében, hogy most áldozatokat kell hozni, és hogy a szerteágazó innovatív projektek egyszer...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés