Előfizetői tartalom

Ők a világ leggazdagabb párjai

Portfolio
Nincs gazdagabb házaspár a világon mint Bill és Melinda Gates jelenleg - derül ki a Wealth-X legfrissebb listájából. Kettejük vagyona megközelíti a 90 milliárd dollárt. De a világ 10 leggazdagabb házaspárja között találjuk természetesen Warren Buffetet és feleségét, valamint a mindössze 31 éves Mark Zuckerberget és párját, Priscillát is. Íme a lista a világ leggazdagabb párjairól!

6.-10.. 10.) Jim és Lynne WaltonJim Walton a legfiatalabb fia az amerikai kiskereskedelmi óriás, a Wal-Mart alapítójának, Sam Waltonnak. Az örökös és feleségének együttes vagyona 36 milliárd dollárra rúg.Forrás:Europress / Getty9.) Mark Zuckerberg és Priscilla ChanÖsszesen 38 milliárd dollár a pár vagyona, ami elsősorban a Facebook-alapítónak, Mark Zuckerbergnek köszönhető.Forrás:Europress...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés